Som I måske ved (ellers ved i det nu) så er jeg en del af Vores Børn´s auktioner, som kører over et år hver 3 måned. Dér, er det muligt at byde på forskellige tilbud, til meget sjovere priser, som du på en måde bestemmer. Tilbuddet fra mig er 3 x individuel terapi til en værdi a´2250 kr – Auktionerne starter snart, så hold øje..  (Jeg har dog valgt først at deltage fra maj – men så er jeg tilgengæld med, med 3 tilbud )

  •  En af de heldige der løb med 3 gange terapi var Johanne, som er mor til 2 små piger, hun har besøgt mig de 3 gange.
  • Og jeg vil i øvrigt også gerne lige sige lidt, fordi; Det der absolut gjorde en forskel for Johanne, det var, at hun turde sige alt højt, altså også det hun på en måde ikke troede “man” kunne sige højt – for så er man jo en dårlig MOR…. NEJ, NEJ og atter NEJ vil jeg lige understrege- dét kan ikke være mere misforstået at tie stille.. Fordi… dét er jo dét som står i vejen for din vej, i balance…
  • Læs med her om hvad Johanne selv fik ud af det

Jeg var et sted, hvor jeg ikke syntes jeg var den mor, som jeg gerne ville være, da jeg opsøgte Henriette. Jeg var klar over at jeg måtte gøre noget for at ændre på tingene, det ville ikke løse sig selv.
Og det er de bedste penge min mand og jeg nogensinde har givet ud. Efter 3 timer hos Henriette, forandrede mit familieliv sig.

Henriette er varm og rummelig, og jeg følte mig med det samme tryg i hendes nærvær. Jeg kunne højt sige, at jeg synes det var hårdt med to små børn, og at jeg specielt synes det var svært at være alene med dem, uden på nogen måde at føle mig forkert. Henriette var hurtig til at komme ind til sagens kerne, og hvad det handlede om, nemlig Mig. Det var mig selv der skulle ændre på nogle ting. I stedet for at give mig en masse foredrags lignende sessioner og fine redskaber, stillede hun relevante spørgsmål og lod mig selv reflektere over tingene. Det gjorde, at det jeg kom frem til skulle ændres, kom fra mig selv, fra maven, og det virkede rigtigt for mig. Og så er det meget nemmere at ændre på tingene, end hvis man har læst det i en bog,  som anbefaler man skal gøre noget andet, som måske ikke engang føles rigtigt. Men det har været ”hårdt” arbejde. Jeg har virkelig skulle arbejde med tingene, og det kræver en indsats at bryde vaner og mønstre. Men det er lykkedes for mig, og det er tydeligt at mærke. På mig selv, på pigerne og på min mand, det hele er bare blevet lidt hyggeligere. Essensen af det hele blev for mig, at Henriette hjalp mig med at tage lederskabet tilbage, og så lærte jeg at sige PYT, og jeg elsker det ord. Jeg er helt vildt stolt af mig selv, at jeg turde erkende at der var noget der ikke virkede, at jeg turde søge hjælp og at jeg turde følge min mave og ændre på tingene. Men jeg havde ikke kunnet gøre det uden Henriettes guidning og vejledning.

Tusinde tak Henriette, jeg vil være dig evig taknemmelig.

Kærlig hilsen
Johanne

423156-barnevognen-giver-mor-status-

”Behind every great kid is mom who’s pretty sure she’s screwing everything up”