I går var det som sagt Mors dag
Og hold nu op, min facebook var fyldt med søde billeder af blomster, tegninger og gaver..

Der er mange delte meninger om denne dag, mest af alt hører jeg om 2 ting, glæde og kærlighed over at være blevet husket, men jeg hører også om skuffelse.. (den kender jeg desværre selv). Og den her skuffelse går ofte til vores mænd, i hvert fald hvis det er små børn, da de ikke kan selv (endnu) – Fordi HAN skal da huske os… OS mødre!!, ik!? – Vi har sådan brug for det – så føler vi os SÅ elsket og set.. (Mon han ved det?)

Han skal hjælpe børnene med at, huske MOR´s dag; OG…
Han skal da sørge for, at der bliver tegnet tegninger – Købt/plukket blomster – Lavet morgenbord – Købe chokolade – Varde MOR op – Lære børnene at denne dag er særlig for MOR, fortælle søde ting og hvis vores børn er babyer, så skal han fortælle os, hvor dejlig en MOR vi er…… OVS!!!  Tænker du måske også har lidt ønsker på denne konto.. Eller skal han??

Jeg ved ikke hvad der er op eller ned her, hvad han skal gøre eller ikke gøre.. men jeg ved hvad der hjælper mig og det vil jeg gerne dele med dig..:-)

Jeg er holdt op med at have nogle forventninger og lade min mand (og børn) gøre det på deres måde !!!! (Det har jo egentlig INTET med vores mænd at gøre..)

Og ja, det er skide svært – Men jeg er nød til det, fordi jeg ellers kommer til at lave et regnestykke, der i sidste ende ikke giver det rigtige resultat.. Og det er dét, jeg forholder mig til – så jeg ikke kommer til at ligge min MOR værdi i, om jeg bliver husket denne dag eller ej, eller om der nu bliver gjort “det rigtige”(på min måde og som jeg ønsker)

Vi mødre, vi har så mange ønsker og forventninger, at vi nogen gange graver vores egen grav… Jeg tror jeg ved hvad min mand tænker eller IKKE har tænkt over, eller det føler jeg mig da SÅ overbevist om, at jeg ved.. OG,  jeg tager ofte SÅ grueligt fejl… Og må erkende at jeg jo hverken er tankelæser eller at min mand er..

HOLD NU K… ET tanke og forventnings ræs jeg udsætter mig selv for, SÅ… det nye er;
At jeg er holdt op….. Simpelthen holdt op med, at forvente en hyldende fis..:-)

Og tænk sig.. Jeg blev vækket i går, at to dejlige børn, med hver deres tegning i hånden, med dertilhørende ord fra DERES mund om hvad de havde tegnet og hvorfor…. <3 De gjorde det på deres måde, uden nogens indblanding og dét elsker jeg dem for.. Resten af dagen glemte de MOR´s dag..

Jeg var både: (Alt er som det skal være)

  • En lorte MOR
  • Grim MOR
  • Smuk MOR
  • Sød MOR
  • Men mest af alt, den bedste MOR…:-)

Fordi at alle dage er MOR´s dag, så vil jeg gerne give en MOR´s dags gave, nemlig en smuk MOR kop fra Liebe..

Vil du være den heldige, så skal du:

  • Gå ind på http://henriettehviid.dk/ og skrive i kommentar feltet under dette indlæg;
  • Hvad du fik i MOR´s dags gave ELLER ikke fik…

Og dele indlægget, så alle jer dejlige mødre, bliver husket.. Så trækker jeg lod på mandag d.16 maj og vinderen får direkte besked..:-)

Kærligst og skøn sol dag,
Henriette

”Behind every great kid is mom who’s pretty sure she’s screwing everything up”