”Da jeg først startede hos Henriette var jeg skeptisk, dels fordi jeg ikke var startet i terapien med min gode vilje. Og dels fordi jeg synes nogle af de ting Henriette sagde, var de klassiske “terapeut klicheer”, som jeg havde svært ved at have tiltro til.

Indeni tænkte jeg mit.

Men hurtigt opdagede jeg, at Henriette havde en utrolig evne til at se mig, og gennemskue mig ­ og hun kunne mærke når jeg ikke var helt med på de ting hun foreslog. Hun spurgte ind til hvad jeg egentlig synes om det, og så åbnede jeg op og fortalte. Og det hjalp! Jeg fik meldt klart ud og dermed fik jeg også stået ved mig selv.

Henriette var super god til hele tiden at fornemme og mærke efter om “jeg var med” og jeg lærte hurtigt at jeg lige så godt kunne sige hvad jeg tænkte, for hun skulle nok gennemskue det alligevel. Dette skyldtes også hendes utrolig fine fornemmelse for kropssprog og åndedræt ­ en fornemmelse og opmærksomhed jeg har kunnet tage med mig.

Fra at jeg havde tænkt, hun brugte “klicheer”, fik jeg følelsen af at hun unikt tilpassede terapien til mig ­ og at hun faktisk også kunne det, fordi hun netop var så god til at læse mig. Kunne hun mærke jeg tvivlede det mindste, var hun god til selv at sige ²det kan også være du ikke har det sådan/ikke er enig?² så hun dermed hjalp mig til hele tiden at blive lidt tydeligere på mine følelser og behov.

Jeg lærte også hurtigt at der ikke fandtes noget “rigtig” og “forker” hos Henriette. Og havde jeg håbet at komme til hende og få af vide f.eks. “hvem der havde haft ret i en situation på hjemmefronten”, så lærte jeg hurtigt at Henriette ikke var en dommer. Hun gav mig ikke bare ret. Til gengæld gav hun mig indblik og forslag til hvordan jeg fremadrettet kunne forholde mig til sådanne situationer.

Henriette er en utrolig sød og smilende kvinde, med ben i næsen!

Jeg kan varmt anbefale hende!

Kærlig hilsen Maja
Klient

“Det er umuligt at være i dårligt humør, når jeg er sammen med Henriette Hviid. Hun er så smilende og passioneret omkring alt, der omgiver og interesserer hende, at det uvægerligt vil smitte. Det er ikke overfladisk og ikke automatisk, men ægte empati og lyst. Jeg ved, jeg kan stole på Henriette, og hun vil til hver en tid være en god sparringspartner.”

Ann Qvist
Nabo og chefredaktør på magasinet Liv

Henriette har hovedet fyldt med krøller – på alle måder, og jeg kender ingen som hende: Livsklog og hjertevarm, ivrig på en skøn måde, og skarp som bare pokker!

Hun giver mig omsorg, når jeg er ked af det…
Hun støtter mig, når jeg mangler mod til at overvinde en udfordring…
Hun fortæller mig ærligt, når jeg er på vej ud på et sidespor…
Og, hun inspirerer mig altid, til at tage mig selv og mine drømme alvorligt.

Henriette er menneskekender til fingerspidserne – nærmest på grænsende til det ”overnaturlige” indimellem, hvor jeg ofte tænker ”hvordan fand.. gennemskuede hun mig lige der?”

Men jeg ved, at der aldrig er nogen fare på færde, for ligegyldigt hvilke grimme sider af mig selv, som jeg var i gang med at dække til, så ville hun aldrig dømme mig – hun er den tryggeste favn, man kan forestille sig.

Står jeg i et dilemma – personligt eller fagligt, så har Henriette altid et omsorgsfuldt og kompetent indspark, og jeg går altid klogere fra en samtale med hende.

I hendes selskab er der ikke nogen dom over rigtigt eller forkert – der er det der er, og det er helt okay, uanset hvor meget selvbebrejdelse jeg ellers havde sparet sammen til.

Hun får mine bedste sider frem – jeg føler mig altid set og hørt, og jeg er privilegeret over at kende hende.

Hvis det ikke allerede er tydeligt, så lad mig slå det helt fast – jeg giver hermed mine allervarmeste anbefalinger, til Henriettes hjertevarme og begavede selskab!

Signe Gelmer
Kollega og veninde

Hende der synes at vi skal stå af det “perfekte MOR-ræs”, og snakke højt om det uperfekte