Allerførst, så stort tillykke til dig – Det er stort at blive mor.

At gå på barsel og at blive mor, er ikke altid kun lykke og babyglæde, det synes jeg næsten er blevet til en offentlig hemmelighed, som vi mødre gør meget for at bevare….DESVÆRRE. synes jeg.. Det kan føles skræmmende, skamfuldt, hårdt, svært og til tider ekstremt ensomt. Det kan være meget overvældende, at vi overhovedet kan have det sådan, for sådan skal det vel ikke føles at blive mor.. Vel? Måske er det slet ikke, som du regnede med – for, hvordan kan noget så rigtigt – samtidig føles lidt forkert?

Mange blandede følelser er i spil, når vi bliver forældre, og rigtig mange af os bliver overraskede og overvældede. Vi ryger ofte ind i et følelsesmæssigt cirkus, af meget modstridende følelser.. Og disse kan vi have svært ved at håndtere og forstå..
Jeg ved helt personligt hvor vigtigt det er at få luft,(Jeg har været hele møllen igennem selv.. AV!) at få snakket med nogen, som ikke dømmer én, men bare rummer og hjælper med at finde ens balance og få det til at falde på plads…

Der kan så let som ingenting gå kludder i alt det nye, og de små ting og følelser vi mærker, føles ofte kæmpe store… Det er faktisk sådan, at når du tager vare på dét, som driller dig og står i vejen for, at du bedre kan være dig selv i rollen som nybagt mor, så vil du også nemmere kunne leve op til dine egne forventninger eller justere dem og/eller være modtagelig for at få nye værktøjer og redskaber til bedre at være den mor, du ønsker dig… Tit handler det om at forstå sit mønster og hvorfor vi reagerer, som vi gør.. Fordi det giver handle mulighed..
Kluddermor er et hold for dig, som kan genkende noget af dette – eller kender til den næsten kvælende ensomme fornemmelse, det er at føle sig som den eneste i verden, der er ved at få mor-rollen galt i halsen..

Det kan være en gave at være sammen med andre i samme situation, og med gruppen får I gavn af hinandens erfaringer og ikke mindst glæden ved at opdage, at ”jeg” ikke er alene om de følelser og de reaktioner, jeg har som mor… NEJ.. du er virkelig ikke alene!!
Gennem hele forløbet tager vi hånd om dig, hvor du som en del af gruppen får støtte og terapeutisk rådgivning til at forstå og forholde dig til din proces som nybagt mor, så der bliver bedre plads til, at finde DIN balance i at være både mor og DIG som menneske.

SÅ…KUNNE DU TÆNKE DIG :

  • -At finde DIN balance og falde på plads?
  • Få mere ro i MOR rollen?
  • Finde dine værdier og stå ved dem, og ikke blive revet med af andres meninger? Det er vi desværre ret gode til.
  • Få et psykisk overskud midt i søvnmangel, kærlighed, frustration og tankemylder?
  • Lære at sige NEJ – så du får passet godt på dig selv; også af hensyn til andre?
-
Være sammen med andre skønne kvinder, som genkender lige det du taler om..!?
  • Lære at passe bedre på dig selv… Fordi det vil give dig en gladere baby…. Gladere baby = gladere MOR
  • Finde DIT stå sted, som DIG SELV, MOR og KVINDE

Så skal du ikke tøve med at melde dig på et KLUDDERMOR hold og det vil glæde mig at se dig.. Det er den bedste gave for dig og din lille baby…
Fordi, som mor kan vi ofte mangle en hånd – og med Kluddermor vil jeg gerne låne dig min.

 

"Det er ikke dine følelser der fucker dit liv op, det er alt det, du gør for ikke at mærke dem"