Kære MOR..

Når nu vi ved at vi mennesker næres og vokser af kontakt… Kærlig, respektfuld og ligeværdig kontakt..

Og ved, at vi mødre kan være lidt ekstra følsomme når vi har født og i barselstiden.. og gudskelov for det, faktisk… Fordi det hjælper os til vores kærlige relation til vores babyer, men det gør os også mere sårbare og (over)følsomme over for ydre og indre påvirkninger.. og andres meninger.. Og det kan betyde at vi kommer til at gå fra os selv, vores egne værdier og glemmer at stole på det vi mærker… Også set i lyset af, at vi vil det bedste for vores børn. Så er vi nødt til at tage ansvar for, at det er sådan vi har det, så vi får passet på os selv så vi kan holde vores integritet intakt..

Vi er ikke alle ens og skal heller ikke være det… Så lær at holde fast i dig selv, dine værdier og dermed falde i hak, lige som du er… For du er lige som du skal være og du er den bedste MOR for DIT barn…

På et Kluddermor forløb bliver du en del af en tryg og lille gruppe med maksimalt 6-8 deltagere på holdet. Holdet forløber over 3 måneder og vil være fordelt på følgende måde:

  • Vi mødes fysisk 6 gange over 3 måneder, hver 14 dag, á 3 timer hver gang.
  • Du bliver en del af en online lukket facebook gruppe, hvor du har muligheden for at dele det du er fyldt af og finde støtte undervejs med din gruppe og mig. – Dit MOR frirum
  • Hvis du har lyst og behov for at arbejde dybere, så vil jeg tilbyde dig individuel terapi med 20% rabat, når du går på et kluddermor forløb, både sideløbende med forløbet og efterfølgende. – Dette kan også foregå som walk and talk, fx. rundt om søerne – Der er det nemt at have baby med i barnevogn..

De 6 gange, vi mødes i gruppen, er der følgende overskrifter:

Kluddermor
:
Hvad er min historie – hvorfor er jeg her? Måske ved du det ikke præcist, men kan mærke at der er noget der er galt og føler noget der er svært efter du er blevet MOR?

”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt dét?”
:

Når mine tanker, forestillinger og drømme ikke stemmer overens med virkeligheden – hvad gør jeg så?

Når det bliver et projekt at have et barn
:
Hvorfor er det så svært bare at være mor?

Parforholdet
:
Hvordan får jeg passet på dig, mig og os?

Overskud i hverdagen
:
Kan det overhovedet lade sig gøre? Hvordan finder jeg balance i min hverdag?

Vi stiller skarpt på dig –Jeg, mig, mor, kvinde, og måske partner..
Hvis alt var muligt – hvordan ville jeg så gerne have det og leve mit liv som MIG-MOR-FAMILIE-ARBEJDE? Her må du drømme og alt ER muligt i drømme.. Det spændende er så, at kigge på hvad der står i vejen for at drømmen bliver til virkelighed eller bare at finde balancen i alle de roller og relationer du har

Hver gang, vi mødes på holdet, vil der være dejlig varm kaffe, te og lækre snacks.

KÆRE MOR, DET HER BLIVER DIT PUSTERUM OG FRITKVATER… JEG GLÆDER MIG TIL AT MØDE DIG…:-)

ALLER KÆRLIGST
HENRIETTE

”Det virkelige liv, det leves ikke i selvhjælpsbøger og “Sådan bliver du en god MOR” bøger, - Det leves i DIG! Faktisk har du langt flere og klogere svar end du aner. JO DU HAR!!!”