Ja, hvordan gør du lige det? Altså når det hele…

Når jeg spørger som jeg gør, så er det fordi jeg ofte møder kvinder som er rimelig stressede ( og vi ved begge to godt, at det selvfølgelig ikke er dig jeg taler lidt om her – jeg taler til de andre ???? )

Jeg tænker her på; At få handlet, vasket tøj, lagt tøj sammen, gjort rent, skiftet sengetøj, få noget (ordenligt) at spise, vaske op, nyde en kop kaffe/te, nå mødregruppen, få købt gaven til moster Olga´s fødselsdag på lørdag, komme i bad. OVS. – Indsæt selv resten

 • Hvordan skal jeg nå det hele, tænker du måske?

SKAL du nå det hele ????

I så fald, så kan jeg sagtens forstå hvis du er lidt små stresset, fordi – at være stresset betyder kort sagt, at man er overbebyrdet, altså at man har alt for mange gøremål end hvad man kan overkomme og er muligt.. Vil du have det anderledes? Så læs videre – har du styr på det, så bare stop her


NÅ… NU!!!  Er det tid til at lave en strategi, så du kommer til at:

 • NYDE mere
 • lære at sige PYT ( og elske at kunne sige det- det er faktisk meget befriende)
 • Få lidt ro og redskaber til at smide stressen af h….. til – den gør alligevel ingen godt
 • Gøre noget mere af alt det hyggelige
 • Gøre hverdagen mere overskuelig
 • At kunne sige mere NEJ! (af hensyn til dig selv og din lille baby-prut)

Lyder dét ikke bare for lækkert, så skal du læse det sidste også:-)

Jeg skriver det i punktform, så det er lige til at gå til for dig – Er vi ikke enige om, at jo lettere det er at gå til, jo mere får vi det gjort? Sådan er det i hvert fald for mig..

Jeg vil gerne støtte dig alt det jeg kan, for jeg VED at det her hjælper og støtter! SÅ…

 • Vælg 1-3 vigtige ting du skal dagligt ( og jeg mener virkelig MAX 3, hvis du napper 4 – er du på vej i det gale spor igen ) Selvom du føler at du har energi og overskud til mere, så STOP!!! Fordi, hvis du har overskud og tid tilovers, så er det DIN tid, nyd at du faktisk har tid.. Til lige hvad du synes er skønt (den var ny)
 • Intet er statisk – og med små børn er intet (næsten) det samme, de er i fuld udvikling, nogen gange så hurtigt, at vi ikke selv kan følge med. Med dét mener jeg, at det nogen gange er godt at vide og huske; især i spidsbelastnings perioder (for de er der også) Træk vejret ned til storetåen og vid, det GÅR over igen <3
 • Få din partner til at smøre en dejlig madpakke til dig, Så du sikre dig, at få noget ordenligt – husk på, at det er din benzin for at være godt kørende (på en måde en lille kærligheds erklæring ik?) eller bare sige PYT, hvis du (igen) får chokolade og cola til frokost (det smager jo også meget godt) I morgen er en ny dag og nye muligheder
 • Lav dine praktiske gøremål MED baby, Eks; smid alt vasketøjet på gulvet og baby ved siden af – snak, syng og fortæl røverhistorier imens, din baby vil elske det og du vil få klaret noget af det, som du sikkert først klare når baby sover. På den her måde, klarer I det sammen og når baby sover, er tiden DIN.. Ovs.

Mit hjerte brænder for at DU trives MOR…

IMG_5306-e1451245789591

Held og lykke – Og det vil glæde mig hvis du deler dine oplevelser
Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig på; 21 69 93 92

Alt det bedste,
Henriette

”Behind every great kid is mom who’s pretty sure she’s screwing everything up”